Camperplaatsen omgeving Apeldoorn

Camperplaats bij De Lemeler Esch

Camperplaatsen in de omgeving van Apeldoorn aan de voet van de Lemelerberg met volop rust en ruimte. Deze natuurcamping in de omgeving van Apeldoorn biedt royale camperplaatsen van 100 tot 150 m2 voorzien van elektra en eventueel ook waterpunt, afvoer en aansluiting. Wilt u maximaal comfort dan kunt ook kiezen voor een kampeerplaats met privé sanitair.

Direct reserveren

Een natuurlijke camping die anders is dan alle anderen

Dit vakantiepark ligt aan de voet van de Archemerberg en de Lemelerberg in Overijssel. Door deze unieke ligging kenmerkt De Lemeler Esch als een heus wandelparadijs. Direct vanaf de camping staat u binnen een paar passen midden in dit uitgestrekte natuurgebied. Zodra u de berg op wandelt is het net alsof u in een levend schilderij terechtgekomen bent.

Accommodaties in het groen

Natuurcamping De Lemeler Esch is bij uitstek de plek om te kamperen in het groen. Van camperplaatsen en safaritenten tot luxe bosvilla’s. En van Trekkershuisje tot camperplaatsen met óf zonder privé sanitair en dat allemaal in de natuurrijke omgeving van Apeldoorn.
Bent u benieuwd naar onze kampeertarieven? Bekijk onze prijzen en reserveer eenvoudig uw gewenste vakantie vertrek of plek.

Bekijk beschikbaarheid

Kies eenvoudig uw eigen camperplaats

Wilt u met uw camper een mooie plek op de camping dan kunt u bij de receptie uw wensen doorgeven. Wij denken graag met u mee. U hoeft met de camper niet perse op de gemarkeerde camperplaatsen op de plattegrond te reserveren. Er zijn in overleg ook andere kampeerplaatsen mogelijk.

Unieke ligging, natuurlijke- speelmogelijkheden en inrichting

De unieke ligging, tal van natuurlijke speelmogelijkheden en de natuurlijke inrichting van het terrein, maakt dat wij kunnen inspelen op een brede publiekgroep. De fijne en luxe voorzieningen, de grootte van het terrein, bijzondere activiteiten en de diversiteit aan accommodaties maken het een natuurcamping die net weer even anders in dan alle anderen.

Via onze plattegrond of virtuele tour nemen wij u graag mee, voorafgaand aan een bezoek bij ons, waardoor u al ervaart hoe een ontspannen en fijn kamperen op onze natuurcamping  in de mooie omgeving van Apeldoorn is.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×