Buitenleven vakantie

Een buitenleven vakantie

Dat is het gevoel wat u krijgt als u verblijft op deze bijzondere Natuurcamping. Doordat De Lemeler Esch is gelegen aan de voet van de Lemelerberg wordt u omringd door natuur en staat u binnen een paar passen midden op de heide! Kom ontladen en opladen bij deze bijzonder natuurcamping gelegen in Overijssel.

Reserveer hier

Kamperen in de natuur

Natuurcamping De Lemeler Esch is bij uitstek de plek om te kamperen in het groen. Er kan alleen toeristisch gekampeerd worden en u heeft volop keuze uit kampeerplekken aan de bosrand of op een veldje. Voor kampeerders met een tent of vouwwagen is er een special tentenveld op de camping. U kunt ook kiezen uit een basisplaats, een comfortplaats of voor maximaal comfort door een kampeerplaats met privé sanitair. Deze plaatsen zijn er ook in een XL variant. Nog net wat meer ruimte!  Hier ervaart u het buitenleven.

Natuurhuisjes

Bij natuurcamping de Lemeler Esch kunt u naast kamperen ook overnachten in één van onze bijzondere accommodaties. Ervaar het kampeergevoel met onze safaritenten, Trekkershuisjes, de Coco Sweet en de luxe Boslodge. U kunt ook kiezen voor de luxe bungalow of de duurzame Trek-In. Wilt u graag meer privacy, dan is de Bosvilla een aanrader. Deze villa’s liggen op 800 meter van de camping in natuurgebied Archem en zijn omringd door bos;  een vakantie in de natuur met volop rust, ruimte en privacy.

Camping met luxe voorzieningen

Vakantie in de natuur is de leukste en meest gezonde manier om even te ontsnappen uit het dagelijkse drukke leven! Er zijn allemaal voorzieningen aanwezig om optimaal te kunnen genieten uw vakantie. Proef het buitenleven in het Boscafé waar de pannenkoeken gemaakt worden met producten uit de streek. In de winkel en snack kunt u s’ochtends verse broodjes afhalen en daarnaast is er een basis assortiment aan boodschappen aanwezig voor als u iets vergeten bent. Op de gehele camping wifi aanwezig. Ook is er een verwarmd buitenzwembad te vinden op de camping, deze is het gehele kamperseizoen geopend. Een schoon sanitair vinden wij ook erg belangrijk. We zijn kritisch op een schoon en goed onderhouden sanitair gebouw. Dit wordt dan ook meerdere malen per dag gecontroleerd.

Aan de kinderen is ook gedacht! Want vanaf bijna iedere kampeerplaats heeft u zicht op een speelgelegenheid zodat u op korte afstand een oogje in het zeil kunt houden. Ze kunnen hutten bouwen, klimmen en klauteren in het speelbos, met water spelen bij de speelvijver of meedoen met het natuuractiviteiten programma. Uw kinderen vermaken zich dus gegarandeerd op deze camping!

Geniet van het buitenleven

Natuurcamping De Lemeler Esch is gelegen in het Vechtdal. Struin door de bossen en dwaal over de heide en vergeet even de tijd!  Er zijn ontelbare wandel- en fietsroutes die u meevoert naar het echte landleven. Er zijn boerderijwinkels te vinden waar u op ontdekkingstocht kunt gaan naar lokale en biologische producten of bezoek één van de vele kastelen en landgoederen die deze streek rijk is. Stap op de fiets en fiets een stuk van de kunstwegenroute of bezoek één van de beeldentuinen in de omgeving.

De unieke ligging, tal van natuurlijke speelmogelijkheden en de natuurlijke inrichting van het terrein, zorgt voor een echt buitenleven gevoel. De fijne en luxe voorzieningen, de grootte van het terrein, de bijzondere activiteiten en de diversiteit aan accommodaties maken De Lemeler Esch een perfecte camping om het buitenleven op te snuiven!

 

 

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×