Bijzondere camping Nederland?

Bijzondere camping

De Lemeler Esch is een bijzonder luxe natuurcamping bij Ommen in Nederland. Op deze natuurcamping is het zowel ontdekken als genieten. De camping ligt namelijk aan de voet van de Archem- en Lemelerberg. Een geweldig natuurgebied in Nederland dichtbij Ommen, waar u binnen een paar passen vanaf de camping middenin staat.

Direct reserveren

Opzoek naar een bijzondere camping in Nederland?

U bent opzoek naar een rustige en bijzondere camping in Nederland om van uw vakantie te genieten. Natuurcamping De Lemeler Esch is de perfecte plek om helemaal tot rust te komen. Door deze unieke ligging kenmerkt De Lemeler Esch als een heus wandelparadijs. Er zijn ontelbare bijzondere fiets- en wandelroutes vanaf De Lemeler Esch te volgen. De natuurcamping behoort tot de ANWB top 4 natuurcampings van Europa en is de nummer 1 natuurcamping van Nederland.

Direct vanaf de camping staat u binnen een paar passen midden in dit uitgestrekte natuurgebied. Zodra u de berg op wandelt is het net alsof u in een levend schilderij terechtgekomen bent.

Een natuurlijk camping die anders is dan alle anderen

Op de natuurcamping heerst altijd rust en ruimte. Zelfs in de schoolvakanties wanneer er veel gezinnen zijn. Er kan alleen toeristisch gekampeerd worden. Er is keuze uit rustige bosplaatsen of plaatsen op een veldje. Tent- en vouwwagen kampeerders kunnen op het speciale Tentenveld staan.
De unieke ligging, tal aan natuurlijke speelmogelijkheden en natuurlijke inrichting maken De Lemeler Esch een bijzondere camping in Nederland. Maar ook duurzaam ondernemen met alle respect voor de natuur draagt hieraan bij.

De fijne en luxe voorzieningen, de grootte van het terrein bijzondere activiteiten en accommodaties maken het een natuurcamping die net weer even anders is dan alle anderen.

Kom tot rust tijdens een bezoek aan onze Natuurcamping

Natuurcamping De Lemeler Esch biedt haar klanten de mogelijkheid om volledig te onthaasten en nieuwe dingen te ontdekken zodat u een bijzonder vakantie beleeft vol leuke herinneringen. De mooiste herinneringen komen namelijk uit de kleine dingen.

Vakantie in de natuur is de leukste en meest gezonde manier om even te ontsnappen uit het dagelijkse drukke leven. Een moment heerlijk te ontspannen en het hoofd leeg te maken voor uzelf, het gezin of met zijn tweeën. Laat u verrassen door alle mogelijkheden op de camping door de video hieronder te bekijken.

Bekijk video

 

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×