Rust, ruimte en natuur!

ACSI camping Nederland

Genieten & Ontdekken in de natuur

De Lemeler Esch is een bijzondere ACSI camping in Nederland met rust, ruimte, natuur en comfort. Op deze natuurcamping kunt u alleen toeristisch kamperen. Er zijn geen vaste plaatsen. De luxe voorzieningen maken het verblijf extra compleet. De unieke ligging aan de voet van de Lemelerberg op 6 kilometer van Ommen in Overijssel maakt het een perfecte uitvalsbasis voor ontelbare fiets- en wandelroutes.

Het ACSI tarief geldt alleen voor de standaard basis- en comfortplaatsen. Voor een basisplaats betaalt u 18,00 en voor een comfortplaats 20,00 exclusief 1,10 toeristenbelasting per persoon per nacht. Dit tarief is exclusief wifi.

 

  • Kamperen direct aan de voet van de Lemelerberg
  • Ontelbare fiets- en wandelmogelijkheden vanaf de camping
  • Hoge score sanitaire voorzieningen
Bekijk de kampeerplaatsen

ACSI camping Nederland

Samen genieten van een comfortabele kampeervakantie met caravan, camper of tent bij De Lemeler Esch. In de winkel vindt u iedere ochtend verse broodjes, eieren en diverse streekproducten. Er is  een snackbar waar u maaltijden kunt afhalen. Het boscafé heeft o en u kunt ook kiezen voor een heerlijke maaltijd in het Boscafé.

ACSI camping met luxe voorzieningen

De luxe voorzieningen en het aantal kampeerplaatsen maken deze natuurcamping anders dan alle anderen. Naast fijn weer is schoon en fijn sanitair heel belangrijk tijdens het verblijf. Zeer regelmatig wordt het sanitair schoongemaakt en gecontroleerd. Daarnaast is er een fijn Boscafé waar een broodje gegeten kan worden of lekkere huisgemaakte taart. ’s Avonds is er in het seizoen ook regelmatig de mogelijkheid een avondmaaltijd te nuttigen. Ook is er een verwarmd buitenzwembad aanwezig. Deze is geopend vanaf eind april tot half september.(weersafhankelijk)

Ontelbare fiets en wandelmogelijkheden

Over de camping loopt het wandelnetwerk. Via de gekleurde routes zijn er allerlei mooie routes te lopen direct vanaf de camping. Voor wandelaars is niet alleen de Lemelerberg direct aan de camping prachtig. Ook gebied Archem aan de overkant van de camping met rivier de Regge die zich hier een weg baant is zeer de moeite waard. Ook fietsers kunnen hun hart hier ophalen. Het knooppuntennetwerk is ook direct vanaf de camping te volgen. Het leidt u langs alle parels in het gebied. In de receptie liggen diverse routes voor u klaar om de prachtige omgeving te ontdekken. Landschap Overijssel heeft daarnaast een wandel- en fiets app waar u mooie routes van onze omgeving kunt vinden. Geen fiets meegenomen? Het is mogelijk om fietsen te huren bij de receptie.

Geldige periodes 2021

01-04 tot 22-04
25-05 tot 09-07
01-09 tot 01-10

ACSI Basisplaats: € 18,00 exclusief € 1,10 toeristenbelasting p.p.
ACSI Comfortplaats: € 20,00 exclusief € 1,10 toeristenbelasting p.p.

Let op: deze prijzen zijn exclusief wifi

Benieuwd naar het laatste nieuws en activiteiten?

Het meest recente nieuws en de leukste activiteiten vindt u hieronder.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×