Voordelig kamperen in juni

Tentenveld1Gaat u er ook even lekker tussenuit in juni? 

In juni kunt u met uw tent, vouwwagen, caravan of camper voordelig overnachten bij De Lemeler Esch. Heerlijk in alle rust genieten van alle ruimte middenin de natuur.

Juni is de perfecte maand om te komen genieten van de rust, ruimte en natuur aan de voet van de Lemelerberg. Deze maand zijn er veel leuke activiteiten in de omgeving. De kans op mooi weer is groot en u kunt uitgebreid fietsen en wandelen met routes direct vanaf de camping. Gratis routes, gemaakt op basis van de knooppunten, liggen klaar bij de receptie.

Met eigen kampeermiddel
Voor zowel caravans als campers en ook voor tenten en vouwwagens zijn er mooie royale kampeerplaatsen beschikbaar. Er is keuze uit basisplaatsen met elektra, comfortplaatsen met c.a.i., waterpunt, afvoer en elektra en comfort plus met eigen sanitair. Heeft u geen eigen kampeermiddel dan kunt u bij ons ook een huisje of tent huren.

Reserveren
Wilt u op een specifieke kampeerplaats verblijven dan raden wij aan om te reserveren.
Reserveren kan via de knop hieronder of door een mail te sturen naar info@lemeleresch.nl. Telefonisch kan ook via 0572-331241.

De ACSI en ANWB CKE kaart zijn geldig tot 7 juli 2018. Bent u 55+ dan kunt u na 7 juli gebruikmaken van het speciale 55+ tarief van € 24,95 per nacht met 2 personen. Deze geldt het hele jaar door, ook in het hoogseizoen.