Hottub en sauna

Wellness in de natuur

Door de drukte van alledag gaan we er tegenwoordig graag even tussenuit om weer op te laden. Even terug naar de natuur met eigen kampeermiddel of een verblijf in een comfortabel natuurhuisje zorgt voor een leeg hoofd en nieuwe energie. Voor nog wat extra ontspanning kun je kiezen voor één van de wellnesshuisjes. Bungalow 2 heeft een hottub voor 4 personen en Trek-In 2 een Hotcub. Op een frisse herfstachtige dag lekker warm badderen in de natuur met om je heen alleen nog de geluiden van vrolijk fluitende vogels. Klinkt goed toch?

  • Hottub 4 personen
  • Hotcub 2 personen
  • Finse Barrelsauna 4 personen

Wellness in de natuur!

Baden in een houtgestookte hottub in het bos of onder de sterrenhemel? In deze tijd van het jaar hebben wij bij twee accommodaties een houtgestookte hottub en hotcub staan, die je zelf kunt opstoken. Een plekje in een natuurrijke omgeving om tot rust te komen en helemaal te ontspannen. Je kunt kiezen uit een Trek-in met hotcub of een Bungalow met hotcub.

Bungalow met Hottub

De bungalow met hottub is gelegen aan de rand van het Bos en vanuit de hottub zie je misschien nog wel een eekhoorntje voorbij schieten! In de berging van de bungalow staan alle benodigdheden om lekker te kunnen badderen in de natuur. De hottub is geschikt voor 4 personen.

Bekijk hier de beschikbaarheid

Trek-In met Hotcub

Op het achterste veld vind je onze Trek-in met hotcub. De hotcub is geschikt voor 2 personen. Vanuit deze accommodatie heb je vrij zicht op het bos en de sterrenhemel. Wanneer je op zoek bent naar een plekje waar het nog echt donker & stil wordt, zit je hier goed. Juist op dit plekje kun je goed beleven wat natuur kan doen, ervaar de stilte van de natuur en kom tot ontspanning met een avond badderen in de hotcub.
De handleiding en alle benodigdheden staan klaar in de berging van de Trek-In.

Bekijk hier de beschikbaarheid

Finse Barrelsauna

De sauna is in verband met de Corona-maatregelen niet beschikbaar. 

Buiten in de natuur, verscholen aan de bosrand staat de Finse Barrelsauna. Deze is geschikt voor 4 personen en per uur te reserveren.
Per uur 15,00

U kunt een reserveringsaanvraag doen via info@lemeleresch.nl of in het online boeken bij opmerkingen aangeven dat u geïnteresseerd bent in het huren van de sauna.

Benieuwd naar het laatste nieuws en activiteiten?

Het meest recente nieuws en de leukste activiteiten vindt u hieronder.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×