De 5 leukste activiteiten in juli en augustus

 

Wat is er nou leuker dan op vakantie nieuwe ontdekkingen te doen? Wij hebben de 5 leukste streekactiviteiten van juli en augustus op een rijtje gezet!

De Natuurwerkdag

De leukste activiteit van de vakantie! Dat is wat veel kinderen zeiden die meegeholpen hebben tijdens de natuurwerkdag. Op 25 augustus gaan we met campinggasten weer de Lemelerberg op om lekker in de natuur bezig te zijn met elkaar voor een goed doel: de heide weer gezond laten zijn. Meer informatie vind je hier.

De Paarse loper

Van half augustus tot september is de heide op zijn allermooist. De paarse loper wordt uitgerold. Voor zowel kinderen als volwassenen is er vanalles te beleven op en rondom de bloeiende paarse pracht. Bekijk het programma.

Oud-Hollandse markt Lemele

Bij ons om de hoek in Lemele is er elke woensdag vanaf 25 juli tot 15 augustus weer de Oud-Hollandse markt. Lekkere even rondneuzen met op de achtergrond muziek van de Bargzangers. Oude ambachten worden gepresenteerd en er is ook kofferbakverkoop. Dit jaar een feestelijke opening, omdat het alweer de 50e editie is. Lees meer.

Kookworkshop voor kinderen

Bij natuuractiviteitencentrum De Koppel weten ze wel wat kinderen leuk vinden!
Er wordt op zaterdag 21 juli een kookworkshop gegeven. En wel met een heel leuk thema: ijs! De kinderen gaan zelf een ijstaartje maken. Welk kind vindt dat nou niet leuk?

Boerenbarbecue bij ’t Schuurtie

Speciaal voor gasten van De Lemeler Esch verzorgen boer Bas en boerin Jantien elke donderdag in de vakantie een echte boerenbarbecue op hun boerderij ’t Schuurtie. Iets wat u zeker gedaan moet hebben tijdens uw verblijf. Ze geven een leuke rondleiding en verzorgen een heerlijke maaltijd met ook producten van eigen boerderij. Wat het nog leuker maakt is dat alle gasten op de camping opgehaald worden met de huifkar.
Bekijk alle informatie.

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke activiteiten op de camping en in de omgeving.
Meer weten over wat er te doen is tijdens uw vakantie? Kijk dan even op de website van Vechtdal Overijssel.