De 5 leukste activiteiten in de Herfstvakantie

 

Tijdens een verblijf in de Herfstvakantie beleeft u echt quality time met zijn tweetjes of met het gezin. Wat is er nou leuker dan samen op ontdekkingstocht te gaan in de omgeving?! Wij hebben de 5 leukste activiteiten in de omgeving op een rijtje gezet!

1. Loop één van de (of alle ;)) 5 leukste kinderroutes

Ga op avontuur met het gezin en kies één van de 5 leukste kinderroutes in het Vechtdal. In onze achtertuin – De Lemelerberg – kunnen kinderen zich uitleven in het speelbos! Bekijk alle routes

2. Week van het Landschap in het Reestdal

De hele Herfstvakantie lang worden er in het Reestdal bij en rondom Bezoekerscentrum De Wheem allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Op 21 oktober is er bijvoorbeeld de Fruitpersdag! Lees meer

3. Expositie ‘Het Vechtdal binnenstebuiten’ 

Het Vechtdal heeft vijf ‘Anjerpunten’. Natuurinformatiecentrum De Koppel is er één van. Alle punten informeren over dit bijzonder gebied. Kom kijken, luisteren, tasten en ruiken om de big en de small fives te kunnen ontdekken. Lees meer.

4. Wandel of fiets één van de gratis routes vanaf de camping

Op de receptie vindt u een fiets- en wandelmap waarin routes te vinden zijn die u volgens eigenaresse Wilma gewandeld of gefietst zou moeten hebben als u bij ons verblijft. De routes zijn uitgezet op knooppunten en starten direct vanaf de camping. U kunt een kopietje van uw favoriete route uit de map meenemen.

5. Boerenmarkt bij Herberg De Klomp

Op 20 oktober staan lokale boeren voor u klaar van 11.00 tot 16.00 uur om verschillende heerlijke Vechtdalproducten te presenteren. Het gaat om eerlijk en smakelijk voedsel. Maak kennis met al het lekkers uit de streek!
Bekijk alle informatie

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke activiteiten op de camping en in de omgeving.
Meer weten over wat er te doen is tijdens uw vakantie? Kijk dan even op de website van Vechtdal Overijssel.