5x de leukste natuuractiviteiten

De natuur in tijdens de vakantie

Het is weer lente!

We hebben we de leukste natuuractiviteiten  op een rijtje gezet om er lekker op uit te gaan.

Natuurdiorama Sallandse Heuvelrug

Ontdek één van de oudste natuurmuseums van Nederland. Kinderen maken kennis met de Europese dierenwereld en komen via prachtige diorama’s dingen te weten over meer dan 1000 diersoorten.

De Sahara Ommen

Deze zandverstuiving is een verborgen parel in het Vechtdal. Kinderen kunnen zich eindeloos vermaken op deze grote zandvlakte.

Het Spoor van de Leeuw

Vanaf de camping kunt u met de kinderen een wandeling maken van 2,7 km naar het Theehuis bovenop de Lemelerberg. Hier bevindt zich het Hol van de Leeuw. Al slingerend aan touwen en klauterend boven de grond kunnen de kinderen de omgeving verkennen. Volg ook het ‘Spoor van de Leeuw’; een 4 km lange wandelroute voor kinderen over heide en door bos. De tocht start bij de grote leeuw die ‘waakt’over de berg. U volgt de oranje paaltjes en onderweg zijn er verschillende bordjes geplaatst met leuke informatie over de dieren op de berg.Na deze avontuurlijke wandeling kunt u even rustig bijkomen in het Boscafé.

Aan ’t Zandeinde Kijk-, Doe- en Zorgboerderij 

Op deze biologische boerderij leer je op een leuke manier over het leven op een biologische boerderij.
Kom biggetjes knuffelen en snuffel lekker rond in het Caviadorp. Een heel leuk uitje met kinderen en nog mooi dichtbij de camping ook!

Soekky speurtocht bij de Lemeler Esch

Wijze Wieger en het mysterie van zijn rugzak! Wijze Wieger is zijn rugzak kwijt, help hem om zijn rugzak terug te vinden.
Een leuke speurtocht op de camping waarbij de kinderen op zoek gaan naar de tas van Wijze Wieger.  Voor deze speurtocht is wel een telefoon nodig en en u moet hiervoor de Soekky app downloaden. Download de tocht en het speuren kan beginnen!

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×