5x de leukste kinderactiviteiten in de voorjaarsvakantie

Erop uit in de voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie staat alweer bijna voor de deur! Nog op zoek naar leuke activiteiten voor de kinderen? Onze tips voor de leukste uitjes met kinderen in de voorjaarsvakantie vind je hier!

Bossafari op de  Sallandse heuvelrug

Op woensdag 19 februari en woensdag 26 februari kunnen de kinderen op pad met de boswachter op de Sallandse heuvelrug. Leer met al je zintuigen de natuur op een spelende manier kennen! Klik hier voor meer informatie. Tip! Er zijn nog meer natuuractiviteiten in de voorjaarsvakantie.

Bakkerijmuseum in Hattem

Op zoek naar een binnenactiviteit voor als het regent? Een leuk uitje voor de kinderen is het bakkerij museum in Hattem. Bakker Fred leert iedereen de kneepjes van het vak op een humoristische manier. In de voorjaarsvakantie zijn er volop bak activiteiten. De kinderen krijgen een bakkersschort aan en bakken maar! Klik hier voor meer informatie.

Roekoetocht bij de Lemeler Esch 

Wie wordt de speurder van de Lemelerberg? Ga op ontdekkingstocht door de natuur, voer rekenopdrachten uit, sta op het hoogste punt van de berg én als je alle opdrachten heb uitgevoerd kom dan gauw naar de receptie en ontvang de stempel van speurder van het woud!  Na de tocht kun je lekker opwarmen in ons Boscafe.
De speurkaart kost 3,50 en is af te halen bij de receptie.

IJsbeelden festival Zwolle

Hoewel de winter in Nederland nog niet echt zijn intrede heeft gedaan, kun je je helemaal onderdompelen in ijs en kou tijdens het Ijsbeelden festival in Zwolle. Deze tentoonstelling is nog te bewonderen t/m 1 maart 2020. Meer informatie en tickets via www.ijsbeelden.nl

Het spoor van de Leeuw

Bovenop de Lemelerberg start vanaf het Theehuis de kinderwandelroute ‘Het spoor van de Leeuw’ Deze 4 kilometer lange route laat kinderen op een leuke manier kennismaken met de omgeving. De route is ook in te korten naar 2,5 kilometer. Bij het theehuis is tevens het ‘hol van de leeuw’, een leuk speelbos waar de kinderen kunnen klimmen en klauteren.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×