Natuurcamping aan de Lemelerberg

Natuurcamping

Kom Genieten & Ontdekken bij De Lemeler Esch; een middelgrote eigentijdse natuur camping bij Ommen in Nederland, bijzonder gelegen aan de Lemelerberg in Lemele met luxe voorzieningen. De camping biedt naast basis- en comfortplaatsen ook camping plaatsen met privé sanitair. Geen eigen kampeermiddel? Kies dan één van de comfortabele accommodaties op deze natuurcamping in Nederland.

Ontdekken, genieten en veilig spelen
Kinderen gaan op ontdekkingstocht in het speelbos, spetteren in het verwarmde buitenzwembad en sluiten de dag af bij het verhalenvuur in het buitentheater waar iedereen na afloop een broodje of marshmallow mag maken. Ga samen op ontdekkingstocht door het land van De Lemeler Esch en geniet samen van rust, ruimte en natuur.

Huisdiervrij

Voor verblijfgasten is De Lemeler Esch huisdiervrij. Wel mogen honden aangelijnd mee worden genomen over het wandelroutenetwerk dat voor een klein deel over de Lemeler Esch loopt.

  • Met eigen kampeermiddel

    Camping Ommen

    U gaat op vakantie met uw eigen kampeermiddel en verblijft graag op een groene camping in Nederland. Al onze kampeerplaatsen zijn bijzonder door hun ruime formaat, van minimaal 100 tot 150 m2, en de ligging in de natuur aan de voet van de Lemeler- en Archemerberg. Van een basisplaats met elektra tot plaatsen met…Lees verder

  • Huren op de camping

    Huisje huren Nederland

    Zelf geen kampeermiddel, maar toch gecharmeerd van het kampeergevoel? Huren op de camping geeft u de combinatie van een luxe verblijf en toch de eenvoud en vrijheid van het kamperen. Lekker samen genieten van het buiten zijn, meedoen met de leuke buitenactiviteiten en ’s avonds ontspannen en luisteren naar boeiende…Lees verder