Ontdekken en genieten

Dichtbij de natuur

Ontdekken en genieten dichtbij de natuur

Tot rust komen in alle vrijheid dichtbij de natuur. Dat kan met eigen kampeermiddel, maar hier zijn ook bijzondere huisjes te reserveren aan de voet van de Lemelerberg. De Lemeler Esch is geen natuurcamping zoals je die vaak tegenkomt. De comfortabele en goed onderhouden voorzieningen en de natuurlijke speelvoorzieningen maken het verblijf extra aangenaam. In het voor- en naseizoen genieten vooral duo’s van alle rust en ruimte in combinatie met de unieke omgeving. In het hoogseizoen zijn er ook veel gezinnen met kinderen die op ontdekkingstocht gaan in de natuur.
Eigenaren Tinus en Wilma geven graag op een subtiele manier iets mee over een duurzame natuurbeleving. Dat zij dit belangrijk vinden zie je op het terrein ook weer terug. Niet voor niks ontvangen zij al een aantal jaren de Gouden Green Key. Hét milieucertificaat binnen de recreatiebrache.

  • Overnachten direct aan de voet van de Lemelerberg
  • Kindvriendelijke natuurcamping met leuke natuuractiviteiten
  • Ontelbare fiets- en wandelmogelijkheden direct vanaf de camping

Reserveren

Interesse in meer informatie of een plekje reserveren? Via de knop hieronder kunt u meteen reserveren. Wanneer u in de opmerkingen van de reservering laat weten dat u ons via Buitenleven gevonden heeft ontvangt u bij aankomst nog een klein presentje.

Als u meer informatie wilt neem dan contact met ons op via info@lemeleresch.nl of 0572-331241.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×