Nog een paar weken..

Wilma vertelt..

Over een paar weken zijn we weer open voor alle kampeerliefhebbers. Alweer een winter voorbij! We beginnen in april aan ons 39e kampeerseizoen. Ik heb wat vorst en sneeuw wel gemist. Ik houd wel van de seizoenen. Maar nu het alweer maart is mag het voorjaar wel komen. Afgelopen zaterdag was zo’n dag dat je zo even zonder jas naar buiten kon lopen, heerlijk! Dan komen ook meteen de kriebels om buiten alles weer op te poetsen zodat het er voor onze gasten weer strak bij staat straks. Genoeg werk aan de winkel, zoals bijvoorbeeld het ophangen van bijna 30 nestkastjes voor onder andere koolmezen. Koolmezen zijn gek op de rupsen die de processie op eikenbomen veroorzaken. Mooi dus dat ze al druk bezig zijn hun nestkastje te voorzien van takjes en grasjes om hun nestje te bouwen.

Steeds vaker denk ik “het werk wordt alleen maar leuker!”. Na al die jaren krijg ik nog steeds veel energie van het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe dingen. Tinus en ik zijn inmiddels wat minder ‘aan de voorkant’ bezig. Daardoor is er ruimte voor ontwikkeling. Ik besef me dat dit alleen maar mogelijk is omdat we inmiddels een fijn team van betrokken medewerkers hebben die samen met ons de vakantie van iedere gast tot een waardevolle beleving in de natuur willen maken.

 

 

Een aangepast Voorplein

Hoe leuk is het om bezig te mogen zijn met het uittekenen van ons “voorplein” om de wandelaars op een mooie manier te begeleiden naar de heide op de Archemerberg. Spannend daarin is nog of de heide ook vanaf de camping zichtbaar zal worden of dat de prachtige Archemerberg toch nog verstopt blijft.

We willen in het plan voor het Voorplein ook kijken hoe we een bijdrage kunnen leveren aan het SamenSpeelAkkoord. Dit is een akkoord dat zich erop richt dat kinderen met een beperking ook onbeperkt mee kunnen doen.

Circulair ondernemen

Met het idee van het Voorplein gaan we deelnemen aan de ‘Circo Track’ in het Vechtdal Overijssel. Dit zijn workshops die erop gericht zijn om diensten en producten zoveel mogelijk circulair te maken. Een actueel thema in onze branche is bijvoorbeeld:
Circulair bouwen en circulaire inrichting en hergebruik van constructiemateriaal en afval

Door de energietransitie hebben we te maken met een snel veranderende omgeving en zorgvuldiger omgaan met (schaarse) grondstoffen. De levensduur van ons aanbod is steeds korter en we willen natuurlijk inspelen op ieders vakantiewensen. In de Circo Track onderzoeken we passende oplossingen die naast circulair ook economisch interessant zijn, zodat we wel kunnen blijven ontwikkelen.

Dit alles bedoel ik met “het wordt alleen maar leuker“. We leren veel nieuwe dingen.
Natuurlijk zijn er ook in ons werk dingen die nu eenmaal gewoon moeten, dat herkent u als geen ander. Maar als dat bijdraagt aan iets moois zoals uw vakantie kan ik daar volop van genieten, laat het voorjaar maar komen!

 

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×