Yogacamp 2020

Yoga op vakantie in de natuur

Wilt u graag in balans komen met lichaam en geest? Aan de voet van de Lemelerberg, midden in de natuur kunt u tijdens uw vakantie helemaal tot rust komen en uzelf weer opladen met yogalessen die de hele zomervakantie gegeven worden. Nieuw of al ervaren? Iedereen is van harte welkom!

25 jul - 8 aug

Yogacamp 2020

De datum is bekend! Van 25 juli tot 8 augustus kunt u er naast losse lessen ook voor kiezen mee te doen aan Yogacamp. In samenwerking met Yoga Ommen wordt er tijdens deze twee weken iedere ochtend en vier avonden in de week yogales gegeven door onder andere de professionele yogadocenten Irene Vos en Cecilia Huisman. U zult meegenomen worden in de verschillende vormen van yoga zoals Hatha, CAY en run & yoga. Ervaar Yoga op een totaal andere manier, in de buitenlucht en midden in de natuur! En niet te vergeten.. Holy Basil verzorgd vanuit zijn Foodtruck heerlijke ontbijtjes en diners. Klik hier voor een sfeerimpressie.
Het Yogacamp-pakket reserveert u bij Yoga Ommen. De kampeerplaats of accommodatie bij ons.

Lees hier alles over Yogacamp

Doet u niet mee met Yogacamp dan kunt u nog steeds de lessen volgen. De kosten zijn € 16,00 per les.

Maar u kunt ook een kiezen voor een verzorgd yoga-arrangement voor 220,- p.p.p.w. Hier zit het volgende bij in begrepen:

  • 10 keer yogales
  • 6 dagen genieten van een gezond ontbijt verzorgd door Holy Basil
  • Inclusief 3 avonden een driegangendiner

Voor een aantrekkelijk tarief kunt u uw Yogacamp kampeerplaats reserveren!

 

Yoga op vakantie

De yogalessen zijn van alle niveaus en dus voor iedereen toegankelijk! Aan uw kinderen is ook gedacht. Wanneer u uw yogalessen volgt, vermaken de kinderen zich met het recreatieteam of ze kunnen meedoen aan Kinderyoga.  Als campinggast of bezoeker kunt u deelnemen aan de yogalessen, dit kost 16 euro per les. De kinderen kunnen voor 2,50 deelnemen aan kinderyoga. In het recreatieprogramma staan de dagen en tijden vermeldt van de lessen.

Boek Yogacamp 2020

Wilt u graag meer in balans komen, ontstressen of opladen? Boek dan het verzorgde yoga-arrangement, waarbij u zich een hele week richt op yoga, gezond en biologisch eten en dat in het prachtige Vechtdal, midden in de natuur!

Boek uw yoga-arrangement en vergeet niet om uw kampeerplaats of accommodatie te reserveren!

Benieuwd naar het laatste nieuws en activiteiten?

Het meest recente nieuws en de leukste activiteiten vindt u hieronder.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×