De Boombouw Wintermarathon mountainbike tocht

De leukste mountainbike tocht!

Op 16 februari is het dan weer zover! De 15e editie van de Boombouw WinterMarathon vindt plaats. Een unieke mountainbike toertocht over de Lemelerberg, de Sallandse heuvelrug en langs de rivieren! Er zijn diverse afstanden vanaf 55 kilometer. Dit jaar is De Lemeler Esch één van de verzorgingsposten en er zijn tevens diverse overnachtingsmogelijkheden bij De Lemeler Esch. Speciaal voor deze mountainbike tocht hebben we een leuke aanbieding!

16 feb

Boombouw WinterMarathon aanbieding

Speciaal voor deze MBT toertocht hebben we een leuke korting én een gratis late uitcheck op de zondag, ideaal om nog even bij te komen na de lange tocht. Daarnaast mogen wij ook een aantal startbewijzen weggeven. Wanneer je een accommodatie boekt in dit weekend ontvang je van ons 2 gratis startbewijzen! Het aantal gratis startbewijzen is beperkt en op=op.

Inschrijven voor de mountainbike tocht kan op de dag zelf, maar ook al van te voren. Klik hier voor meer informatie over het inschrijven.

Overnachtingsmogelijkheden

Kom je van ver? Of wil je zo uitgerust mogelijk aan de mountainbike tocht beginnen dan is overnachten bij De Lemeler Esch een goede keuze. Door dat de camping gelegen is op 10 kilometer van de startplaats kun je op zondagochtend uitgeslapen aan de start staan. Er is keuze uit diverse accommodaties zoals de Trek-in, luxe bungalow en de Bosvilla.

Mountainbike huren? Geen eigen mountainbike tot de beschikking, maar wil je graag meedoen aan deze uitdagende MTB- tocht. Het is mogelijk om een mountainbike te huren bij ons op de camping. Meer informatie? Stuur een email naar info@lemeleresch.nl

Inschrijven MBT tocht

Wil je graag mee doen aan deze uitdagende mountainbike tocht dan kun je

Hoe kun je de Boombouw WinterMarathon actie boeken?

Deze actie is geldig in het weekend van 14 tot 16 februari. Gebruik tijdens het boeken de couponcode: wintermarathon en ontvang een leuke korting op onze accommodaties, een gratis late check out én 2 gratis startbewijzen.

Benieuwd naar het laatste nieuws en activiteiten?

Het meest recente nieuws en de leukste activiteiten vindt u hieronder.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×