Wandelarrangement

Maak gebruik van ons all-in wandelarrangement!

Wandelarrangement voor €14,50 p.p.

Kom opladen en ontladen in een natuurrijke omgeving met dit wandelarrangement. Bij ontvangst krijgt u een heerlijk kopje koffie of thee met een huisgemaakte taart, zodat u opgeladen kunt beginnen aan een mooie wandeling over de Archemer- of Lemelerberg. Bij terugkomst geniet u van een lunchplankje met een zelfgemaakte soep, een goed belegde tosti en een frisse smoothie.

Het wandelarrangement is alle dagen mogelijk tussen 10.00-16.00 uur en loopt tot en met vrijdag 20 maart 2020.

Het arrangement gelieve te reserveren: Bel naar 0572-331241 of mail naar info@boscafelemele.nl uw naam, het aantal personen, de verwachte aankomsttijd en eventuele allergieën/bijzonderheden.

 

  • Wandelen
  • Eten & Drinken
  • Archemer-/Lemelerberg

2 dec - 20 mrt

Opzoek naar andere ideeën in plaats van het wandelarrangement? Hieronder een paar tips!

De Lemelerberg

De Lemelerberg is een prachtig wandelgebied. Vanuit het Theehuis de Lemelerberg en het Boscafé van Natuurcamping De Lemeler Esch lopen diverse wandelroutes over de Lemelerberg. De Lemelerberg hoort bij het park 1813, dat is aangelegd ter ere van het honderd jarig bestaan van het Koninkrijk der Nederlanden. Er zijn diverse routes mogelijk. Zo is er een korte (verharde) route voor mindervaliden, een kinderwandeling Spoor van de Leeuw en er is een aantal korte en langere themaroutes, variërend van 2,5 tot zo’n 8 kilometer.

Kies uw route bij ons uit!

Op de receptie en in het Boscafé hebben wij al verschillende routes voor u klaar liggen en wandelt u zo vanaf de camping de Lemelerberg/Archemerberg of het natuur gebied Archem in. Hieronder hebben wij nog een paar populaire wandelroutes vermeld.

 

De Bergenroute
Deze bijzondere wandeltocht van 12 km is in 2013 uitgeroepen tot mooiste wandeling in Overijssel!
Het startpunt van deze route begint bij de Lemeler Esch. U kunt hier de route en de tekst downloaden.

In het spoor van de leeuw
Wilt u graag op stap met de kinderen, dat raden wij u deze actieve en avontuurlijke route aan! De route is 4 km lang ( kan ook worden ingekort tot 2,5 km) en neemt u mee langs de bossen, zandvlaktes en heide. De tocht start bij de grote leeuw die ‘waakt’over de berg. U volgt de oranje paaltjes. Onderweg zijn er verschillende bordjes geplaatst, waarop leuke informatie over de dieren op de berg.

Pieterpad
Wilt u graag een etappe lopen van de bekendste langeafstandroute van Nederland? Dat kan! Het Pieterpad loopt namelijk door het Vechtdal en langs de Lemeler Esch.

Voor meer informatie kunt u gerust bij de receptie langskomen. Hier hebben wij nog veel meer bijzondere wandel- en fietsroutes voor uw klaarliggen, welke speciaal zijn samengesteld door eigenaresse Wilma. Alle routes starten direct vanaf de camping.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×