Ontdek de directe omgeving per fiets

September fietsmaand

Ontdek alle parels uit de directe omgeving per fiets

Een 5-sterren fietsgebied met een heel divers landschap van heide, vennetjes, bos en zandverstuivingen en ontelbare mogelijkheden. Dat is de directe omgeving van De Lemeler Esch. Zeker de moeite waard om met toerfiets te ontdekken, maar ook mountainbikers halen hier hun hart op.

De maand september staat bij De Lemeler Esch in het teken van fietsen. Eigenaresse Wilma heeft dan ook speciale knooppuntenroutes uitgezet om u kennis te laten maken met de mooiste plekjes in de omgeving.

 

  • Uitgebreid fietsknooppuntennetwerk

1 sep - 30 sep

Fietsarrangement

Normaal gesproken start de Septembermaand met de ANWB Vechtdal fietsvierdaagse, maar wegens corona gaat deze dit jaar niet door. Maar wij bieden u graag een leuk alternatief. Fiets vierdaagse, maar net even anders..

We hebben voor u 4 fietsroutes uitgezet naar al het moois van iedere windstreek rond De Lemeler Esch, zodat u het Vechtdal en zelfs een stukje Twente kunt ontdekken. Wanneer u bij ons reserveert ( zonder kortingskaart CKE/ACSI/NKC) voor minimaal 7 dagen ontvangt u van ons dit leuke pakketje!

Ook delen wij de hele maand fietsroutes uit en verzamelen we de leukste fietstips voor in de omgeving . Neem alle tijd… op uw eigen tijd.

We geven wel graag alvast een paar leuke fietstips:

  • Het Happen & Trappen arrangement die u het hele jaar door kunt reserveren
  • De Kunstwegenroute die natuur en kunst met elkaar combineert
  • De Vechtdal Smaakfietsroute

Blijf op de hoogte via Facebook en meld u aan voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×