Krokus Doe Dagen

Dagje naar het bos in de voorjaarsvakantie

Tijdens de voorjaarsvakantie zijn de Krokus Doe Dagen bij het Boscafé. Knutselen aan de knutseltafel, een leuke speurtocht. Er zijn zowel activiteiten die ze buiten in het bos kunnen doen als lekker binnen in het Boscafe. Voor kinderen tot 12 jaar  liggen er iedere dag tussen 11.00 en 16.00 uur leuke natuuractiviteiten klaar. Je bepaalt zelf wanneer je welke activiteit doet.
Verblijf je op de camping dan krijg je bij aankomst een Krokus Doe Dagen boekje. Verblijf je niet op de camping, maar wil je gewoon een dagje langskomen bij het Boscafé? Dat kan natuurlijk ook! Je kunt het boekje dan voor € 5,- bij de receptie of in het Boscafé afhalen.
  • Huisgemaakte taarten & speciale koffies
  • Iedere dag geopend vanaf 10:00 uur

15 feb - 23 feb

Het leuke aan de Doe Dagen is dat je bepaalt zelf wanneer je welke activiteit doet. Zo zit je niet vast aan tijden en kun je je hele vakantie lekker zelf indelen. Het Doe Dagen activiteitenboekje mag je natuurlijk mee naar huis nemen.

Voorjaarsactie

Wilt u graag wat langer de tijd genieten van de omgeving rondom de Lemeler Esch? We hebben een leuke actie tijdens de voorjaarsvakantie! Verblijf in een accommodatie en ga mee op bossafari met de boswachter of kies voor een vroege ochtendwandeling.

Benieuwd naar het laatste nieuws en activiteiten?

Het meest recente nieuws en de leukste activiteiten vindt u hieronder.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×