Herfst Doe Dagen

De leukste herfstactiviteiten!

Het is herfst! Het begint langzaam wat kouder te worden, de bomen krijgen de mooiste herfstkleuren en na het halen van een frisse neus in het bos is het heerlijk om op te warmen met een kop thee of warme chocomelk.

Tijdens de herfstvakantie zijn de Herfst Doe Dagen bij het Boscafé. Wordt speurder van de Lemelerberg, rooster marshmallows boven het kampvuur of verzamel kastanjes,beukennootjes, eikels en nog veel meer schatten in de natuur en maak de mooiste knutsels! Er zijn zowel activiteiten die ze buiten in het bos kunnen doen als lekker binnen in het Boscafe. Voor kinderen tot 12 jaar  liggen er iedere dag tussen 11.00 en 16.00 uur leuke natuuractiviteiten klaar. Je bepaalt zelf wanneer je welke activiteit doet.

Verblijf je op de camping dan krijg je bij aankomst een Herfst Doe Dagen Boekje. Verblijf je niet op de camping, maar wil je gewoon een dagje langskomen bij het Boscafé? Dat kan natuurlijk ook! Je kunt het boekje dan voor € 5,- bij de receptie of in het Boscafé afhalen.

Graag nog een paar dagen de natuur in? Er zijn nog enkele mogelijkheden om in één van onze accommodaties te verblijven deze herfstvakantie.

  • Ontdektochten
  • Marshmallows roosteren
  • Knutselen in het boscafé
Bekijk de overnachtingsmogelijkheden

10 okt - 25 okt

Tijdens de herfstvakantie zijn de Herfst Doe Dagen tot 12 jaar bij De Lemeler Esch.  Leuke natuuractiviteiten tijdens de herfst!

 

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×