ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse

Ontdek fietsend de parels van het Vechtdal

De ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse is voor dit jaar afgelast wegens het corona virus. Volgend jaar zal de vierdaagse plaatsvinden van 7 september tot 10 september 2021. 

De ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse is een succesvol fietsevenement in het Vechtdal Overijssel. Van 7 september 2021 tot en met 10 september 2021 worden er iedere dag routes van 40 en 60 kilometer gefietst. Wilt u het combineren met overnachten dan is er het speciale ANWB Vechtdal fietsvierdaagse arrangement. Dit arrangement bevat een kampeerplaats inclusief 2 startkaarten. U kunt kiezen voor verschillende soorten plaatsen. Van basisplaatsen met elektra, tot royale kampeerplaatsen met eigen sanitair. Aankomst is op maandag 6 september en vertrek is op zaterdag 11 september.

7 sep - 10 sep

ANWB Vechtdalfietsvierdaagse routes

De routes zijn 40 of 60 kilometer en er wordt elke dag vanaf een andere locatie gestart tussen 08.30 en 11.30 uur. Het is ook mogelijk om per dag deel te nemen.

Boek uw kampeerplaats

Een standaard basisplaats of een comfortplaats kunt u reserveren voor € 140,00. Wilt u graag een comfortplaats met privé sanitair? Deze is te reserveren voor € 195,00. De prijzen zijn inclusief toeristenbelasting. Bij aankomst ontvangt u ook nog een leuke attentie.

Het is nog niet mogelijk om dit arrangement te reserveren. Wanneer dit mogelijk is zal dat op deze pagina vermeldt worden.

 

 

Benieuwd naar het laatste nieuws en activiteiten?

Het meest recente nieuws en de leukste activiteiten vindt u hieronder.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×