Activiteiten Kerstvakantie

Speurtochten, warme choco & snert!

Tijdens de kerstvakantie is iedereen van harte welkom. Het Boscafé To Go is geopend! Wandel langs voor een warme kop chocomelk, proef de huisgemaakte taarten of ga voor de soep van de dag.

We hebben wandelroutes klaarliggen én voor de kinderen is er een winterspeurtocht over de camping. Ga op zoek naar de verloren tas van Wijze Wieger!

Bekijk hier de openingstijden tijdens de Kerstvakantie

19 dec - 3 jan

Taart of tapas?

Worden het cupcakes, bonbons, taart en koffie? Of toch tapas met een streekbiertje? Beide is mogelijk! We hebben kleine borrelboxen samengesteld die je kan meenemen tijdens het wandelen of na een wandeling kan ophalen om mee te nemen naar huis!

Kaasfondue

Voor wie op de camping verblijft kan er tot 21 december een fonduepakket worden gereserveerd voor op 1e Kerstdag en Oudjaarsavond. Voor meer informatie hierover kun je een mail sturen naar info@lemeleresch.nl.
Wil je ook weten welke restaurants afhaalmogelijkheden bieden in de omgeving? Kijk dan hier. 

Wandelen en snert

Op 31 december (tot 15.00 uur) en 1 januari (vanaf 12.00 uur) staan we klaar met eigengemaakte erwtensoep en warme chocomel! Wat is er nu lekkerder na een wandeling in de frisse lucht, dan een kopje snert. We hebben verschillende wandelroutes om uit te kiezen of doe de winterspeurtocht over de camping.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×