Vier de zomer bij De Lemeler Esch!

Vier de zomer bij De Lemeler Esch!

Volgende week gaat alweer de eerste zomervakantie van start in Nederland. De tijd vliegt!
Vanaf 8 juli is er een recreatieteam aanwezig met elke week een gaaf recreatieprogramma

Tijdens de zomervakantie bieden wij diverse, voordelige kampeerarrangementen waaronder het Vroeg Zomer arrangement van 08-07 tot 22-07. In deze periode zijn er ook nog kampeerplaatsen beschikbaar op het speciale veld voor tenten en vouwwagens. Aan het boeken van een voorkeursplaats zijn geen kosten verbonden.

Op zoek naar een kampeerplaats in een andere periode? We helpen u graag verder met het vinden van een geschikte plek. De receptie is dagelijks bereikbaar van 9.00 – 17.30 uur en op zondagen vanaf 10.00 uur. Mail naar info@lemeleresch.nl of bel naar 0572-331241.

We helpen u graag verder en hopen u te mogen begroeten!