Yogalessen op de camping

Yoga is hip en gezond! Steeds meer zie je dat yoga een goede sport is om het lichaam gezond te houden of weer gezond te krijgen. Irene Vos van Yoga Ommen organiseert komende zomer Yogacamp2017 in samenwerking met De Lemeler Esch. Geniet van een yoga vakantie. Er zijn weer bijzondere lessen en verschillende leuke workshops.

Yoga op de camping

Van 29 juli tot 19 augustus organiseren we Yoga Camp 2017 voor de yogaliefhebbers! Iedere dag wordt totaal 2,5 uur yoga gegeven verdeeld over de dag. U kunt onbeperkt deelnemen. Tijdens de yogacamp geniet u van leuke extra’s zoals eenmalig gratis gebruik van de hottub en een dag gratis een fiets. Ook geschikt wanneer u met uw gezin een verblijf zoekt en daarnaast yoga wilt blijven beoefenen in de zomer!

Alle informatie vindt u via: Yogacamp2017

We hopen u komende zomer te mogen begroeten!